Автомобіль марки ВАЗ-2107, який належав жительці Заліщиків, зник ще на початку листопада 2018 року. Транспортний засіб був припаркований на дорозі неподалік її господарства.

На слід викрадача поліцейським вдалося вийшти лише тепер. Це житель Заставницького району Чернівецької області, 1997 року народження. Разом з товаришем парубок приїхав до Заліщиків іншим автомобілем. На вулиці помітили ВАЗ, відкрили його, причепили до свого транспортного засобу і відбуксирували в іншу область. Там чужу автівку розібрали на запчастини та продали.



А згодом правоохоронці з’ясували, що перед угоном чоловіки залізли ще й в іномарку RENAULT Kangoo. Викрали звідти автомагнітолу, вогнегасник та ковпаки. У скоєному гловний підозрюваний зізнався. Йому інкримінують статтю 289 частина 1 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: