Котлети без м’яса: найсмачніша страва в піст
Найкраща страва, яку вона готувала у піст! Усі сусіди рецепт просили! Бабуся знала один секрет, як готувати їх пишними та соковитими! Вони і вам дуже сподобаються!
Інгредієнти для овочевих котлет:
300 г пшона,
150 г капусти,
4 цибулини,
150 г гарбуза,
1 ч.л. солі,
щіпка запашного перцю,
панірувальні сухарі
Приготування овочевих котлет:
Пшоно відваріть в підсоленій воді (2-3 склянки води) до готовності. Трохи остудіть.
Цибулю очистіть, капусту і гарбуз наріжте і пропустіть через м’ясорубку (або подрібніть в блендері). Додайте овочеву масу в пшоняну кашу, посоліть і приправте запашним перцем, перемішайте.
З фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях.
Рослинну олію нагрійте в сковороді і обсмажте овочеві котлети з пшоном до золотистого кольору з двох сторін.
Смачного!
Останні новини:
- Бізнесмена з Бучача, який напав на представників ТЦК біля Теребовлі, звільнили під заставу
- На Тернопільщині чоловік поранив ножем поліцейського під час перевірки документів
- Біля Тернополя в геріатричному пансіонаті знайшли мишей і тарганів
- Засуджені за держзраду брати з Тернопільщини хочуть виїхати до росії