Рецепт – бoмба! Оладки виходять дійсно дуже пишні і повітряні!
-півлітрова банка кефіру (можна будь-який-1%, жирний, а краще взагалі перестоявший)
нагріти, щоб теплий був – це головне!
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
Додамо дрібку солі + 3-4 (хто любить трохи солодші) ст.л. цукру (без верху) +1 яйце, перемішали добре,
потім до 3 склянок борошна і вінчиком добре вимісити, щоб була, як густа сметана.
І 1 ч.л. соди без верху (по чуть-чуть всипати) і добре перемішати вінчиком.
Смажити на розігрітій сковорідці!
І вуаля, смачні оладки готові ! Всім смачного!