Апостол оголосив конкурс на найоригінальніший спосіб фальсифікації виборів

Опубліковано:
30 Січня, 2019 о 23:04

Радник глави МВС Михайло Апостол оголосив конкурс на найоригінальніший спосіб намагання фальсифікації виборів. Його переможцям Апостол обіцяє подарувати унікальне видання – Бучацьке Євангеліє.

Читайте також



Апостол: Разом з командою МВС буду робити все, щоб президентські вибори пройшли чесно

«Сьогодні придбав таке унікальне видання. Скажу, не дешеве. Але придбав декілька. Одне в свою бібліотеку, решта в подарунок. Отже, подарунок попаде тій людині, хто опише і підтвердить фото, відео чи іншим документом мені в коментарях під цей пост, а можна в приват, найоригінальніший спосіб НАМАГАННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ виборів теперішніми політиками і кандидатами. Книги вручу особисто або вишлю. Думаю, ми ще багато чого нового взнаємо», – повідомив політик на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, що радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол входить до створеної МВС спеціальної робочої групи для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян.

Довідково: Бучацьке Євангеліє – пам’ятка книжної писемності 12–13 ст., збірник євангельських читань, виписаних з Четвероєвангелія та призначених на кожне свято. Написане уставом на пергаменті. Походить з Галицько-Волинської землі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #євангеліє, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: