Новинка для ваших рідних!
Складові:
Перегляньте також:
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
баночка шпротів невелика
сир – 100 грам
яйця круто – 2 штуки
200 гр картоплі
морква – 1 штука
цибуля – 1 штука
майонез
зелень
приготування:
Кришимо дрібно цибулю і маринуємо (сіль, цукор по щіпці і скроплюємо оцтом).
Зливаємо з шпрот масло і залишаємо 5-7 хвостиків для прикраси, решту рибку розминаємо виделкою, підливаючи масло з банки.
Натираємо сир на дрібній тертці.
Варену в мундирі картоплю натираємо на тертці і викладаємо її тонким шаром на дно салатника, робимо майонезну сіточку, викладаємо шпроти, цибулю, знову робимо сіточку майонезу, шар картоплі, знову робимо сіточку майонезу, шар моркви, майонез, яйце натерте на дрібній тертці, майонез, сир, робимо з майонезу хвилі.
Встромляємо хвостики і притрушуємо по краю зеленню, вирізаємо з цибулі латаття, кладемо посередині журавлину.
Даємо салату просочитися не менше 6 годин.
Смачного!