Рецепт ідеального тіста для вареників і пельменів
Пропонуємо чудовий рецепт тіста для вареників, пельменів. Виходить чудово просто – я цей секрет бережу й передаю тільки самим близьким!
Основні інгредієнти:
– Яйце – 1 штука
– Газована вода – склянка
– Цукор і сіль – по половині чайної ложки
– Рослинна олія – 4 столових ложки
– Борошно – 4 склянки (або менше)
Всі інгредієнти, крім борошна, змішати. Борошно підсипати по чуть-чуть.
Змішати еластичне, м’яке, блискуче тісто, щоб до столу і рук не липнуло. Усе, борошна більше не потрібно! Цим тісто і класне – кухня чиста, борошна розсипано мінімум. З однієї порції виходить близько кілограма тіста.
Ліпимо пельмені, вареники, чебуреки (так-так, тісто підходить і для них!) – і насолоджуємося!
Зберігайте собі рецепт і розказуйте всім друзям!
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба