На Тернопільщині лікарі від смерті рік рятували поліцейську (Відео)

Опубліковано:
29 Грудня, 2018 о 08:13

Рівно рік тому на католицьке Різдво поблизу Збаража у подвійному ДТП постраждала поліцейська Ольга Кулик. Жінка виїхала на оформлення ДТП, в той час на неї наїхала інша автівка. Поліцейську протягнуло під машиною близько двадцяти метрів. Із закритою черепно-мозковою травмою, травмою органів грудної клітки, переломом стегон, закритою травмою живота жінку без свідомості доправили у лікарню швидкої допомоги. Тоді їй давали лише 25 відсотків на життя. Цілий рік операцій, реабілітації, наполегливих тренувань, який же результат, дивіться далі у сюжеті. 3 дні в комі, 5 операцій, – та попри все, вона вижила. 

Василь Кулик чоловік Олі Кулик: “Оля в цей момент стояла перед машиною свідків, фактично, на узбіччі. Брала покази у водія вантажівки, коли раптово відбувся удар в машину свідків, водія вантажівки відкинуло в бік на узбіччя, а весь удар пішов на Олю. Працівниця швидкої боялась, що не довезуть”. Із закритою черепно-мозковою травмою, травмою органів грудної клітки, переломом стегон, закритою травмою живота жінку без свідомості доправили у лікарню швидкої допомоги. Тоді медики давали їй лише 25 відсотків на життя.



Юрій Воськало лікар-анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії тернопільської університетської лікарні: “Згідно міжнародної класифікації політравми, в неї було 27 балів, це 25 відсотків ми їй давали на життя”. Результатом своєї роботи задоволені медики. Та найбільше радіє Оля, тепер вона повноцінно без допомоги милиць, візочка чи сторонньої допомоги ходить своїми ногами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #кулик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: