Як приготувати справжній карпатський банош

Опубліковано:
16 Грудня, 2018 о 21:43

Для приготування потрібно: 800 мл. сметани, 200 мл. води, 300 г кукурудзяної крупи, 200 г бринзи, 150 г копченого сала, 1/2 ч. ложки солі, 1ч. ложка цукру.

Сметану вимішати з водою, вилити у чавунну каструлю і довести до кипіння.



Поступово, невеликими порціями всипати кукурудзяну крупу і постійно помішувати дерев’яною ложкою до утворення крапельок масла. Наприкінці варіння додати сіль і цукор.

Сало нарізати на смужки і смажити на шкварки. Зварену кашу викласти на тарілку і поверхню засипати шкварками та бринзою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банош, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: