Інгредієнти
тісто:
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
200 г маргарину
100 г сметани
3 жовтки
1 ст.л. оцту
350 – 400 г борошна
начинка:
3 білка
1 склянка цукру
мелені горіхи
цукрова пудра
Приготування
У миску всипте борошно, сюди ж натріть холодний маргарин. Перемішайте руками до утворення крихти. Додайте сметану, жовтки і оцет. Швидко замісіть тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на 3 години.
Деко застеліть пекарським папером. Збийте білки з цукром. Розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте шматочок тіста і розкачайте коло. Розріжте коло на сектори.
Кожен трикутник змастіть безе і посипте горіхами. Скрутіть рогалики. Викладіть рогалики на деко і поставте випікати до золотистого кольору. Готові гарячі рогалики обваляйте в цукровій пудрі і остудіть. Смачного!