Відомий тернопільський письменник Сергій Лазо отримав медаль спілки письменників України

Опубліковано:
7 Грудня, 2018 о 13:13

Тернопільський письменник Сергій Лазо отримав медаль спілки письменників України. Цією позитивною новиною митець поділився на своїй сторінці у Facebook та додав світлини з вручення нагороди. У коментарях друзі, близькі та шанувальники творчості письменника, вітають його з відзнакою:

«Приємна подія: отримав медаль спілки письменників України. Вітайте!».



Нагадаємо, Сергій Лазо – член Національної спілки письменників України. Родом із Житомира. Відомий  поет-пісняр. Лауреат телевізійних та радіо проектів, фестивалів «Шлягер», «Пісенний вернісаж», «Пісня року», «Голос України» тощо. Йому, як поету і композитору, належать такі відомі пісні, як «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені», «Афіни-Київ-Істанбул», «Вперше», «Не йди». Серед виконавців його творів заслужені й народні артисти України Василь Зінкевич, Таїсія Повалій, Віктор Павлик, О. Пекун, І. Бердей, Ірина Сказіна, дует Інеса Братущик та Орест Хома, Н. Сумська, Гайтана, гурти «Світязь», «Менсаунд», «С. К.А.Й» та інші. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лазо, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: