Правоохоронці розшукують Черлянцева Сергія Олеговича, 1982 року народження. Чоловікові інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті.

У той день підозрюваний був вже добряче напідпитку, адже приймав гостей цілодобово. Другого грудня до нього прийшли ще двоє знайомих. Разом із колишньою дружиною та подругою вони сіли за стіл. Між гостями та господарем спалахнув конфлікт.



Одному із чоловіків вдалося втекти, жінки закрилися в сусідній кімнаті. А бійка між двома чоловіками закінчилась трагічно. Господар бив гостя доти, доки той не втратив свідомість. Один із ударів у голову став для чоловіка летальним. Після скоєного підозрюваний втік.

Чоловіка оголосили в розшук. Він був одягнений в спортивну шапку сірого кольору, в коротку чорну балонову куртку, спортивні темні штани та кросівки. Якщо комусь відоме місце перебування розшукуваного, прохання повідомляти за номерами телефонів: (03541) 2-12-45, (068)011-44-68 або на лінію “102”. Анонімність гарантується.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #черлянцев
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: