Дуже смачний і ніжний пиріг. Приготування вимагає мінімум витрат і мінімум часу. З гарячим чайком буде найкраще!
Інгредієнти:
Перегляньте також:
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
Борошно, 7-8 ст. ложок (200 гр)
Цукор, 5-6 ст. ложок (150 гр)
Маргарин, 200 гр
Яйце, 3 шт
Апельсин, 1 шт
Розпушувач, 5 гр
Для просочення: лимонний сік-30 мл, вода-30 мл, цукор-2 столові ложки (60 гр)
Цукрова пудра, 1 чайна ложка
Приготування пирог
1. У миску розбиваємо 3 яйця, попередньо їх помити, туди ж додаємо цукор. Збиваємо до пінки, а далі в цю ж масу додаємо розтоплений маргарин + сік і цедру 1 апельсина (цедру натираємо на дрібній тертці). Все це перемішуємо.
2. В отриману масу додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.
3. Нагріваємо духовку до 180-200 градусів. Отриману масу викладаємо в змащену форму для випікання і ставимо в духовку на 20-30 хвилин. Пиріг повинен красиво зарум’янитися.
Приготування сиропу
У каструлю додаємо лимонний сік, цукор і воду. Розігріваємо, постійно помішуючи, поки цукор не розчиниться.
Як пиріг буде готовий, дістаємо з духовки, поливаємо гарячим сиропом і посипаємо цукровою пудрою!