У Тернополі у бійку між студентами довелось втручатися поліції

Опубліковано:
23 Листопада, 2018 о 21:13

21 листопада близько першої години ночі на вулиці Злуки. Троє студентів стояли на сходах біля гуртожитку. Двоє з них зайшли всередину, та раптом почули шум і вибігли. На вулиці побчили, як їхнього товариша б’є сусід з іншої кімнати. Хлопці вступилися за друга.

В цей момент з гуротожитку вийшов ще один чоловік. Дебошир на кинувся і на нього. До зловмисника рапотм приєднався ще один невідомий і вони вже разом почали наносити удари. Чоловіків розтягнули, а потерпілому вже у кімнаті надали допомогу.



За 20 хвилин до кімнати увірвався той смий хуліган, почав погрожувати та розмахувати кулаками, а тоді відібрав в одного з хлопців телефон і гроші та втік.

Обох зловмисників, причетних до бійки, розшукали правоохоронці. Їх помістили в ізолятор тимчасового тримання. Очевидці кажуть, що нападники перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: