Головна національна страва – борщовий набір здорожчав у листопаді
Причина – сезонність. Сьогодні аби зварити каструлю улюбленої страви мільйонів, потрібно щонайменше 100 гривень.
А щоб зробити борщ наваристим, доведеться викласти з гаманця ще більше грошей, скільки – дізнавались кореспонденти Тернопіль 1.
Останні новини:
- Непогашені рахунки: українці накопичили рекордні борги за ЖКГ
- Я зрадила б саму себе, якби позбулася прізвища Стефанишин, – єдина в США жінка-астронавтка українського походження
- У Тернополі молитовно вшанували пам’ять Патріарха Йосифа Сліпого в 41-у річницю його смерті
- Як російські спецслужби вербують українських дітей: попередження для батьків