Тернопільський та кременецький митрополит УПЦ МП благословляє вірян на поїздки в Росію

Опубліковано:
17 Листопада, 2018 о 23:13

З благословення митрополита Тернопільського та Кременецького Сергія в Почаєві організовуються паломницькі поїздки в Росію. «Соловецькі острови», «Валаам», «Святими місцями України та Росії» «Золоте Кільце Росії» — так називаються паломницькі тури в Росію, до яких скликає владика Сергій на оголошеннях, розміщених в Свято-Успенській Почаївській Лаврі УПЦ МП.

Сам Тернопільський митрополит УПЦ МП теж доволі часто їздить в Російську Федерацію. Серед його російських «друзів» – навіть президент країни-агресора Владімір Путін, котрий в свій час нагородив владику Сергія медаллю.



Вартість паломницьких поїздок коливається від чотирьох з половиною тисяч гривень до п’яти з половиною, проте прочанам все ж рекомендують брати з собою в дорогу кошти в російських рублях, щоб на українцях мали змогу заробити і в Росії. Неабиякий прибуток російській церкві дає також Почаївська Лавра – більшість церковного начиння, — пише сайт “За Збручем”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лавра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: