У осінні сірi, дощові дні ніщо так не зігріває як приготовлений з любов’ю, гарячий, вітамінний та ароматний суп із гарбуза.

  • 1 середній гарбуз 1-2 кг
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 2 лаврових листки
  • дрібка тим’яну
  • дрібка розмарину
  • 100 мл вершків
  • сіль, перець

Почистити і дрібно посікти цибулину, припустити у каструлі на легкому вогні з вершковим маслом та олією.



Тим часом розрізати гарбуз на шматки, обчистити, вийняти насіння, порізати на кубики та додати у каструлю. Шматки гарбуза разом із цибулею обсмажити на середньому вогні 15-20 хв, що надасть супу особливого аромату.

До каструлі долити води так, щоб покрило гарбуз, додати сіль, лавровий листок, тим’ян і розмарин, накрити кришкою та варити суп на слабкому вогні 30-40 хв так щоб гарбуз розварився.

Із супу вийняти лавровий листок і перетерти його за допомогою блендера, перецідити через сито та повернути у каструлю на вогонь. Приправити суп-пюре вершками та дрібнозмеленим перцем.

 

dscn8320

dscn8303

dscn8304

dscn8308

dscn8299

dscn8301

dscn8309

dscn8311

dscn8312

dscn8321

dscn8325

dscn8327

dscn8330

dscn8348

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гарбуз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #суп, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: