Осіння смакота: Суп-пюре із гарбуза
- Опубліковано: Новини Тернопілля
- —
- 4 Листопада, 2018 о 20:43
У осінні сірi, дощові дні ніщо так не зігріває як приготовлений з любов’ю, гарячий, вітамінний та ароматний суп із гарбуза.
Почистити і дрібно посікти цибулину, припустити у каструлі на легкому вогні з вершковим маслом та олією.
Тим часом розрізати гарбуз на шматки, обчистити, вийняти насіння, порізати на кубики та додати у каструлю. Шматки гарбуза разом із цибулею обсмажити на середньому вогні 15-20 хв, що надасть супу особливого аромату.
До каструлі долити води так, щоб покрило гарбуз, додати сіль, лавровий листок, тим’ян і розмарин, накрити кришкою та варити суп на слабкому вогні 30-40 хв так щоб гарбуз розварився.
Із супу вийняти лавровий листок і перетерти його за допомогою блендера, перецідити через сито та повернути у каструлю на вогонь. Приправити суп-пюре вершками та дрібнозмеленим перцем.














23:01, 6 Грудня, 2025
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025