Водії маршруток не хочуть підвищення вартості проїзду: ніхто не їздитиме

Опубліковано:
2 Листопада, 2018 о 20:32

Підвищення тарифів лобіюють великі гравці, інших “видавлюють” з маршрутів, – пише Сьогодні.

Водії маршруток у Києві та області не втомлюються дивуватися постійному подорожчанню бензину і техобслуговуванню автомобілів. Однак вони виступають проти підвищення вартості проїзду для громадян.



Перпеглянути відео в якому водії маршруток коментую підвищення тарифів.

Так, Руслан 7 років працює водієм автобуса на приміському маршруті. За його словами, всі запчастини і шини подорожчали. Він уточнив, що якщо раніше колесо коштувало 900 грн, то зараз 1400-1500 грн. Але підвищення вартості проїзду водій не бажає.

“Так нехай і залишилося. Щоб не дорожчало … Якщо подорожчає ще проїзд – взагалі ніхто не їздитиме”, – розповів водій.

У свою чергу диспетчер Костянтин є представником невеликого перевізника, який транспортує пасажирів в міста-супутники Києва. На його думку, великі гравці транспортного ринку лобіюють підвищення тарифів, а тих, хто не згоден – буквально “вичавлюють” з маршрутів.

Пасажири ж відзначають, що їздити до Києва з області на роботу стало дуже дорого. Так, Василь їздить до Києва останні вісім років, 60 гривень він витрачає в день тільки на проїзд. При цьому якістю послуг перевізників він вкрай незадоволений.

Денний транспортний бюджет Юрія – 50 гривень. Чоловік зазначив, що зменшити витрати, наприклад, добираючись на попутках, не вийде.

“Якщо на маршрутці 17 гривень проїзд, то за попутку треба дати 20. Так що, напевно, на маршрутці буде дешевше”, – розповів він.

Найбільше страждають пенсіонери та малозабезпечені громадяни. Галина намагається економити, їздити за пенсійним посвідченням. І часто в маршрутках всі пільгові місця зайняті, вона довго чекає наступний автобус. Жінка зізналася, що для економії користується безкоштовними розвезення від супермаркетів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #квиток, #транспорт, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: