Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився авторським рецептом каші з тунцем

Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився з українцями, які проживають у Чикаго, авторським рецептом каші з тунцем. Він, зокрема, зазначив, що ця страва щодня у його раціоні, полюбляє нею снідати. Готує цю кашу власноруч.

Олег Собчук каже: якщо до гречаної каші додати деякі інгредієнти  – то вона матиме особливий смак.

Зокрема, для приготування страви потрібно:

Співак наголошує, що основа страви – не гречана крупа, а гречані пластівці. Їх він заливає  окропом та чекає кілька хвилин. Коли уже каша повністю запариться – додає до неї оливкову олію, шматочки тунця та посипає пармезаном. Олег Собчук підкреслює, що не використовує солі під час приготування страви, бо пармезан і так солони й добре збалансовує смак. Інколи додає ще й декілька скибок нарізаного помідору.

Відомий тернополянин каже, що каша смакує чудово і водночас рецепт дуже простий. Олег Собчук рекомендує його авторську страву приготувати і скуштувати усім.

 

Останні новини: