Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився авторським рецептом каші з тунцем
Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився з українцями, які проживають у Чикаго, авторським рецептом каші з тунцем. Він, зокрема, зазначив, що ця страва щодня у його раціоні, полюбляє нею снідати. Готує цю кашу власноруч.
Олег Собчук каже: якщо до гречаної каші додати деякі інгредієнти – то вона матиме особливий смак.
Зокрема, для приготування страви потрібно:
- 100 гречаних пластівців;
- 1 чайна ложка оливкової олії;
- 2 столові ложки натертого пармезану;
- 50 г консервованого тунця.
Співак наголошує, що основа страви – не гречана крупа, а гречані пластівці. Їх він заливає окропом та чекає кілька хвилин. Коли уже каша повністю запариться – додає до неї оливкову олію, шматочки тунця та посипає пармезаном. Олег Собчук підкреслює, що не використовує солі під час приготування страви, бо пармезан і так солони й добре збалансовує смак. Інколи додає ще й декілька скибок нарізаного помідору.
Відомий тернополянин каже, що каша смакує чудово і водночас рецепт дуже простий. Олег Собчук рекомендує його авторську страву приготувати і скуштувати усім.
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба