Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився з українцями, які проживають у Чикаго, авторським рецептом каші з тунцем. Він, зокрема, зазначив, що ця страва щодня у його раціоні, полюбляє нею снідати. Готує цю кашу власноруч.
Олег Собчук каже: якщо до гречаної каші додати деякі інгредієнти – то вона матиме особливий смак.
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
Зокрема, для приготування страви потрібно:
- 100 гречаних пластівців;
- 1 чайна ложка оливкової олії;
- 2 столові ложки натертого пармезану;
- 50 г консервованого тунця.
Співак наголошує, що основа страви – не гречана крупа, а гречані пластівці. Їх він заливає окропом та чекає кілька хвилин. Коли уже каша повністю запариться – додає до неї оливкову олію, шматочки тунця та посипає пармезаном. Олег Собчук підкреслює, що не використовує солі під час приготування страви, бо пармезан і так солони й добре збалансовує смак. Інколи додає ще й декілька скибок нарізаного помідору.
Відомий тернополянин каже, що каша смакує чудово і водночас рецепт дуже простий. Олег Собчук рекомендує його авторську страву приготувати і скуштувати усім.