Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився авторським рецептом каші з тунцем

Опубліковано:
2 Листопада, 2018 о 19:57

Відомий тернополянин – фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився з українцями, які проживають у Чикаго, авторським рецептом каші з тунцем. Він, зокрема, зазначив, що ця страва щодня у його раціоні, полюбляє нею снідати. Готує цю кашу власноруч.

Олег Собчук каже: якщо до гречаної каші додати деякі інгредієнти  – то вона матиме особливий смак.



Зокрема, для приготування страви потрібно:

  • 100 гречаних пластівців;
  • 1 чайна ложка оливкової олії;
  • 2 столові ложки натертого пармезану;
  • 50 г консервованого тунця.

Співак наголошує, що основа страви – не гречана крупа, а гречані пластівці. Їх він заливає  окропом та чекає кілька хвилин. Коли уже каша повністю запариться – додає до неї оливкову олію, шматочки тунця та посипає пармезаном. Олег Собчук підкреслює, що не використовує солі під час приготування страви, бо пармезан і так солони й добре збалансовує смак. Інколи додає ще й декілька скибок нарізаного помідору.

Відомий тернополянин каже, що каша смакує чудово і водночас рецепт дуже простий. Олег Собчук рекомендує його авторську страву приготувати і скуштувати усім.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #каша, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #собчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: