Крадіжку у магазині «Єва» в Тернополі скоїли три подруги

Опубліковано:
2 Листопада, 2018 о 19:13

Крадіжку у магазині «Єва», що знаходиться у  Тернополі на вулиці Текстильна 28-ч скоїли троє дівчат. Поліцейські оприлюднили відео з камер спостереження, де видно, як дівчата роздивляються товари та проходять із ними повз касу. З полиць вони потягнули капронові колготи та косметику. Збитки керівництво магазину оцінило у 1300 гривень.

Розшукати крадійок допомогли небайдужі тернополяни. Виявилось, що правопорушення  скоїли троє подруг, наймолодшій  з яких в день крадіжки виповнилося 18 років. Її товаришкам – 22-23 роки. Дівчата не місцеві, одна з них приїхала до Тернополя на навчання, двоє інших – працюють.



Подруги розповіли, що товар з магазину прихопили для власних потреб. За скоєне дівчатам інкримінують частину 2 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: