Рецепт кислого борщу від директора Кременецького музею (Фото)

Опубліковано:
2 Листопада, 2018 о 13:13

Директор музею в Кременці Андрій Левчук написав на своїй сторінці у фейсбуці рецепт кислого борщу його мами.

«Рецепт такий, – у діжку, посудину закладається ряд четвертин головок капусти, зверху ряд четвертин буряка, знову капусту, буряк… і так до верху. Заливають холодною водою і дають вкиснути. В теплі – неділю, в холоді – дві неділі. Капуста має набратись красноти буряка.



Тоді: варимо хороший, свіжий м’ясний БУЛЬОЙН з костомашкою. (довго, довго на малому вогні, з любов’ю…)

На черзі, квасоля (замочена), картопля, ціла цибуля.

Буряк та капуста шинкується соломкою, коли квасоля майже готова.

В макітру кришим сало (м’ягке), сипимо сіль, цибулю, муку і все розтираємо. Виливаємо в борщ. 
Для кращого аромату ще трошки пережарюємо цибулі з мукою і жиром до рум’яного кольору (цибулю не палимо!). Додаємо та томимо ще з пів години.

Ні сметани, ні перцю, ні лавра!» – йдеться у пості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: