17-річна жителька одного із сіл Теребовлянського району обікрала односельчанку. Дівчина часто навідувалася у гості до 55-річної потерпілої. Допомагала жінці по господарству.

Під час одного з таких візитів помічниця спокусилася на сумку господині.  Витягла звідти 900 гривень та банківську картку, до якої був прикріплений пін-код. Одразу  подалася до райцентру. Там із найближчого банкомату зняла 3500 гривень. Готівку дівчина витратила на власні потреби.



Крадіжку потерпіла виявила лише наступного дня. Розшукали крадійку правоохоронці. У скоєному неповнолітня зізналася. Дії юної крадійки кваліфікують за двома статтями  Кримінального кодексу України – 185 (крадіжка) та 357 ( викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: