Найпростіший рецепт мочених яблук
Дуже смачно і швидко!
Приготування:
1. Відбираємо міцні яблука, бажано зимових сортів.
2. Складаємо в 3-х літрові банки і заливаємо холодною водою, додаємо 3 ложки солі, 3 ложки цукру, пару лаврових листочків, гвоздику.
3. Закрити кришками і добре потрясти, щоб сіль і цукор розчинилися.
4. Ми залишаємо киснути при кімнатній температурі на тиждень, потім забираємо в холодний підвал.
Через місяць можна їсти, зберігаються до весни.
Смачного!
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба