Дуже смачно і швидко!

Приготування:

1. Відбираємо міцні яблука, бажано зимових сортів.

2. Складаємо в 3-х літрові банки і заливаємо холодною водою, додаємо 3 ложки солі, 3 ложки цукру, пару лаврових листочків, гвоздику.

3. Закрити кришками і добре потрясти, щоб сіль і цукор розчинилися.

4. Ми залишаємо киснути при кімнатній температурі на тиждень, потім забираємо в холодний підвал.

Через місяць можна їсти, зберігаються до весни.

Смачного!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #рецепт, #яблука
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: