Конфлікт біля одного з тернопільських барів закінчився лікарнею

Опубліковано:
24 Жовтня, 2018 о 17:13

Дві компанії молодих людей відпочивали в барі «Абриколь». Вже над ранок, коли заклад зачинявся, молодики зустрілись на вулиці. Будучи вже добряче напідпитку, справокували конфлікт.

Читайте також



У Києві бійка водіїв закінчилася ефектним нокаутом

Кулачна бійка закінчилась тим, що один із чоловіків пішов до авто, припаркованого неподалік, взяв звідти ножа і почав різати ним опонентів. 37-річного тернополянина госпіталізували до лікарні із множинними різаними ранами голови та руки, а в його 27-річного товариша діагностували порізи руки, закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. Нападників потерпілі описати не змогли, запам’ятали лише те, що зловмисники втекли на автівці «Мазда» синього кольору литовської реєстрації.

Встановили особи нападників дільничні офіцери Тернопільського відділу поліції. Це двоє 30-річних  жителів обласного центру. Проти них розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганських дій. Молодиків розшукують. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #лікарня, #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: