Палюшки ж готують без начинки, приправляють шкварками та смаженою цибулькою, моя бабуся посипала зверху ще й домашнім сиром- дууже смачно, обов’язково спробуйте!
Для приготування потрібно:
Перегляньте також:
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
– відварена картопля приблизно 2 л, 1-2 яйця
– 1-2 скл. борошна
– 1-2 ст.л крохмалю, сіль
Відварену картоплю потовкти та охолодити, після охолодження знову потовкти або пропустити через м’ясорубку до утворення однорідного м’якого пюре.
Додати яйця.
Замісити туге тісто, при потребі можна додати 1-2 ст.л. крохмалю, щоб тісто було достатньо тверде..
Сформувати пальчики і відразу варити в окропі.
В киплячу підсолену воду вкинути палюшки, довести до кипіння акуратно помішуючи. Як тільки закиплять вийняти на друшляк і обдати холодною водою.
Готові палюшки відкинути в миску і перемастити смальцем, присипати шкварочками і можна подавати!
Автор: Наша кухня