На Тернопільщині двоє студентів намагались вбити свою одногрупницю

Опубліковано:
26 Вересня, 2018 о 23:13

Троє 16-річних студентів вищого професійного училища – двоє хлопців та одна дівчна – вирішили відпочити. Забрели у закинуті приміщення. Із собою взяли пляшку горілки. Алкоголь запивали солодкою водою. Коли ж спиртне закінчилось, попросили  перехожого докупити вина.

Дівчина чомусь почала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалось, і вони почали бити її палкою. Одногрупниця захищалася, та коли один з них почав душити її – втратила свідомість. Тоді хлопець схопив скло від розбитої пляшки і тричі спробував перерізати горло – щоб не змогла нікому розповісти про те, що сталося. Залишивши дівчину стікати кров’ю, парубки продовжили відпочивати у райцентрі. Десь за годину неповнолітня прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку, а вже там комендант викликала швидку.



Лікарі кажуть: дівчина народилась «у сорочці» – скло декілька разів зачепило сонну артерію, але не перерізало її. Потерпіла – із Кременецького району. Зараз її стан середньо-стабільний. Студентка змогла розповісти правоохоронцям про своїх нападників. Юнаків затримали. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному хлопці зізналися. Їм інкримінують частину 2 п.12 статті 115  КК України – умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: