Крадіжку з магазину в одному із сіл Шумського району виявила вранці власниця. Всередин був безлад, а з полиць зникло чимало товару на суму майже 2500 гривень. Жінка викликала правоохоронців. 

Як виявилось, крадіжку скоїли не досвідчені злодії, а двоє місцевих жителів, які до того ж не повнолітні.  Обікрасти місцеву крамницю молодшому 12-річному брату запропонував старший 15-річний. Щоб батьки нічого не запідозрили на крадіжку хлопці пішли вночі, вибравшись зі свого будинку через вікно. До злочину підготувалися, прихопивши із собою плоскогубці та рукавиці. До магазину проникли з іншого виходу через шибку над вхідними дверима.



Читайте також

В Чорткові розшукують невідомого, що поцупив з офісу 2 ноутбуки (Відео)

Всередині продукти згребли у пакети – загалом 10 пакунків. А щоб не залишати відбитків, працювали в рукавицях. Такий спосіб, як згодом розповів правоохоронцям старший хлопець, він бачив у кіно. З крамниці вже вийшли, зірвавши плоскогубцями замок на дверях. 

Крадене хлопці вирішили заховати неподалік, щоб перечекати, а згодом повернутися. Проте скористайся товаром не вдалося. За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: