17 вересня близько 20-ї години до кременецьких правоохоронців зателефонувала місцева жителька і повідомила, що її 10-річна дочка ще вдень пішла з дому і ввечері не повернулася.

Читайте також

Обіцяні бебі-бокси тернопільські сім’ї отримуватимуть не відразу після народження дитини

Правоохоронці прибули за вказаною адресою, щоб розпочати пошуки дитини, проте з’ясували, що дівчинка нікуди не зникала, а весь час гралась у дворі будинку. Горе-мати ж добряче хильнувши, не помітила малу та кинулась викликати поліцію. Натомість накликала неприємностей на свою голову.

Жінці доведеться відповідати за статтею 184 КУпАП – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, а також притягнуть її до відповідальності за статтею 183 КУпАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, за що додзвонювачка має сплатити штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #дитина, #кременець, #мати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: