Розкриті деталі викрадення двох дівчат у Києві

Опубліковано:
9 Вересня, 2018

Викрадення двох дівчат у Оболонському районі Києва виявилося розіграшем хлопця однієї з них. Таким чином молодик зробив своїй коханій пропозицію.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. Він зазначив, що дівчата до свого “викрадача” претензій не мають.

“Просто в одного закоханого хлопця виникла дивна фантазія такою ось, м’яко кажучи, не дуже “романтичною” виставою зробити пропозицію дівчині. За допомогою своїх друзів він реалізував це “викрадення”. Поліція спрацювала швидко і оперативно. Вже за годину місцеперебування авто “викрадачів” було встановлене, їх затримали”, – повідомив деталі Шкіряк. 

Нагадаємо, що інформацію про викрадення до поліції повідомив очевидець події. Він сказав, що близько 21:00 6 вересня група хлопців у масках заштовхала двох дівчат до авто і відвезла у невідомому напрямку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #викрадення, #дівчина, #київ, #наречений
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: