У 12 разів вище норми алкоголю тернопільські патрульні виявили у водія мотоцикла

Опубліковано:
5 Вересня, 2018 о 18:03

Сьогодні вранці під час патрулювання вулиці Микулинецької інспектори помітили водія мотоцикла, який проїхав на заборонений сигнал світлофора.

Патрульні одразу відреагували на правопорушення і зупинили мотоцикліста. Спілкуючись з ним, охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітку вимову та поведінку, яка зовсім не відповідала обстановці.
Водій та погодився пройти алкотест на місці. Результат приладу Drager – 2,42 проміле. Це більш ніж у 12 разів вище норми. На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).



Управління патрульної поліції Тернопільської області вкотре застерігає громадян не сідати за кермо нетверезими. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: