Юлія Тимошенко: «Батьківщина» ініціює відставку уряду, якщо ціна на газ буде підвищена!

Опубліковано:
3 Вересня, 2018 о 14:31

Фракція «Батьківщина» вимагатиме відставки Кабінету Міністрів у разі, якщо той ухвалить рішення про підвищення ціни на газ для населення.

Про це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко попередила учасників Погоджувальної ради голів парламентських комітетів та фракцій.



 «Уряд в повному погодженні з Президентом України підготував «подарунок» на початок нового політичного сезону у вигляді суттєвого підвищення ціни на газ для населення», – зазначила Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина»

Якщо це станеться, «Батьківщина» внесе проект постанови про відставку уряду до сесійної зали парламенту.

Лідер партії «Батьківщина» зазначила, що всі депутати, які не підтримають рішення про відповідальність влади за підвищення тарифів, вважатимуться спільниками геноциду українського народу.

Юлія Тимошенко нагадала, що громадськість має пильнувати за діями чинної влади, яка напередодні президентських виборів «готується перекласти стратегічні ресурси країни на свої офшорні рахунки».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #газ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко, #ціна
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: