До злодія, який намагався обікрасти магазин на Дружбі, поліцейських привели сліди крові

Опубліковано:
3 Серпня, 2018 о 11:13

На пульт централізованого спостереження управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації з продуктового магазину, що на вулиці Бережанська у Тернополі. За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування.

Поліцейські, прибувши на місце події, застали розбите скло вхідних дверей магазину зі слідами крові та довкола магазину розкидані гроші. Сліди крові вели до житлового будинку. Там в одній із квартир і затримали крадія – 31-річного неодноразово судимого за майнові злочини жителя обласного центру.



Зловмисник не знав, що магазин знаходиться під охороною. А коли спрацювала сигналізація, кинувся тікати та поранився об розбитий склопакет і навіть не помітив, що губить крадені гроші та залишає сліди крові. Під помешканням злодій залишив ще один доказ своєї причетності до крадіжки – закривавлене взуття.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: