Заступник керівника лікувального закладу у м.Тернополі постане перед судом

Опубліковано:
1 Серпня, 2018 о 16:43

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду  обвинувальний акт у кримінальному провадженні  стосовно заступника керівника лікувального закладу   за фактом  одержання ним 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Розслідуванням  встановлено, що на початку червня 2018 р. заступник директора комунального закладу охорони здоров’я  Тернопільської обласної ради, перебуваючи у салоні власного автомобіля,   одержав неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США від місцевої жительки. За цю суму зловмисник обіцяв їй посприяти у працевлаштуванні медичною сестрою, вплинувши на рішення головного лікаря закладу.



Під час документування факту неправомірної вигоди посадовець намагався утекти від правоохоронців на власному авто, проте не справився з керуванням і  його автівка врізалась у дерево.  Відразу після ДТП  зловмисника затримано.

Розслідування завершено.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: