Комплекс заходів під умовною назвою «Перевізник» розпочали правоохоронці області з 23 липня. Таким чином поліцейські посилено контролюють за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів. Окрім співробітників поліції до операції залучені працівники управління Укртрансбезпеки. Вони стежитимуть за дотриманням водіями громадського транспорту та загального користування норм законодавства.

Дороги краю посилено патрулюють додаткові екіпажі поліцейських. Особливу увагу звертатимуть на місця скупчення транспорту і ті, де часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди. З початку операції правоохоронці перевірили 274 громадських транспортних засобів. Складено 73 адміністративних протоколи, більша частина з яких –  за відхилення від визначеного маршруту та не заїзд на автостанцію. Задокументовано 2 порушення правил зупинки під час здійснення посадки та висадки пасажирів. Ще 2 факти – керування водіями без необхідних документів, технічно несправних та таких, які не пройшли обов’язковий технічний огляд.



Крім цього, поліцейські обласного центру виявили водія троллейбуса, який перебував на своєму робочому місці в стані наркотичного сп’яніння. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: