У Кулінарному Кубку Західної України, який відбувся у Тернополі, переміг львів’янин

Впродовж двох днів – 7-8 липня у Тернополі відбувся І Кулінарний Кубок Західної України у якому за звання кращого змагалися 60 кухарів та су-шефів з Києва, Дніпра, Одеси, Харкова, Чернігова, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Трускавця, Кам’янського, Тернополя та багатьох інших міст.

Змагання відбувалися у п’яти номінаціях: «Холодна закуска», «Салати», «Гаряча закуска», «Перша страва» та «Основна страва». Готували учасники лише страви з риби.  Переможці кожної номінації зійшлися у фінал Кубку – у змаганні номінації «Чорний ящик». У «Чорному ящику» були представлені продукти, з яких за 15 хвилин треба було придумати рецепт і ще за наступні 45 хвилин приготувати страву.

Переможці першого, другого та третього місць були нагороджені Кубками, сертифікатами, медалями, які вручав міський голова Тернополя Сергій Надал, а також цінними подарунками. Переможець номінації «Чорний ящик» Михайло Завлевський з міста Львів отримав сертифікат на навчання у Кулінарній академії Асоціації кухарів України та безкоштовну поїзду в Одесу на Супер Кубок України з Кулінарії 2018.

Організатори Кубку висловлюють подяку усім партнерам, учасникам та суддям, які підтримали проведення заходу.

Результати Кулінарного Кубку Західної України 2018

Номінація «Холодна закуска»:

1. Христич Марія (Київ)

2. Карбун Ганна (Одеса)

3. Мазур Сергій (Львів)

Номінація «Салати»:

1. Поворозник Надія (Тернопіль)

2. Зубик Олег (Тернопіль)

3. Струтинська Ірина (Тернопіль)

Номінація «Гаряча закуска»:

1. Ляшук Ярослав (Львів)

2. Пригродський Олег (Івано-Франківськ)

3. Карбун Ганна (Одеса)

Номінація «Перша страва»:

1. Залевський Михайло (Львів)

2. Трофіменко Василь (Тернопіль)

3. Пригродський Олег (Івано-Франківськ) та Матушинський Дмитро (Житомир)

Номінація «Основна страва»:

1. Залевський Михайло (Львів)

2. Cтрутинська Ірина (Тернопіль)

3. Кисляк Іван (Тернопіль)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останні новини: