На Кубок приїхали 60 кухарів та су-шефів з Києва, Дніпра, Одеси, Харкова, Чернігова, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Трускавця, Кам’янського, Тернополя та багато інших. Змагалися у п’яти номінаціях: «Холодна закуска», «Салати», «Гаряча закуска», «Перша страва» та «Основна страва».
«Золоті» переможці з кожної цієї номінації зійшлися у конкурсі «Чорний ящик», щоб визначити, хто з них здобуде звання кращого на Кулінарному Кубку Західної України. Оцінювали кухарів почесне журі, у яке увійшли кращі топові шеф-кухарі країни.
Перегляньте також:
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
Очільник Тернополя Сергій Надал нагородив переможців та відзначив, що такі події є дуже важливими для нашого міста.
«Тернопіль поступово здобуває славу гастрономічної столиці. І перший Кулінарний Кубок є цьому підтвердженням. Надіюся, що подібні Кубки відбуватимуться і надалі, а кращі кухарі з усієї країни приїжджатимуть до Тернополя, щоб показати свої вміння, – зазначив Сергій Надал. – Дякую усім конкурсантам та суддям, які приїхали у Тернопіль та бажаю подальших перемог».
До слова, переможцем Кулінарного Кубку Західної України став Михайло Залевський – су-шеф з міста Львова.