Тернополянка розповіла, що її здивувало у Парижі

Опубліковано:
10 Липня, 2018 о 08:43

Відома тернопільська блогерка Наталя Литвин нещодавно повернулася із Парижу. За декілька днів дівчина набралася чимало вражень. Проте було чимало речей, які здивували дівчину. Про це вона розповіла своїм читачам, яких у неї понад 140 тисяч.

– Я все ніяк не можу заспокоїтися і напишу ще кілька фактів, які мене здивували у Франції. Сирна дошка – це у них десерт, в меню завжди поряд з солодощами, ніяк не могла до цього звикнути. Майже всюди у закладах до їжі безкоштовно приносять корзинку з хлібом, багетом. Дивний графік роботи закладів. Після 20-21.00 більшість кафешок та магазинів вже зачинено. Як працюють аптеки я взагалі не зрозуміла. Хотіли купити пластир о 10-11 ранку – зачинено, після 19 – теж. У неділю взагалі всюди мертво. Мабуть, найдовший світловий день, який бачила. Сонце сходить о 5 ранку, а заходить після 22-ї. Можна ще в цей час робити фото при денному світлі. Тому і дивно, що на вулиці день, а все зачинено. У Франції п‘ють воду з крана (я не ризикнула). Пляшка столового вина в закладах може коштувати 4€, а чай чи вода 4-5€, – розповідає Наталя Литвин.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #литвин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #париж, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: