7-8 липня у Тернополі пройде Кубок кулінарів Західної України. Відбудеться захід на літній сцені у парку ім. Тараса Шевченка. Змагатимуться більше півсотні кухарів з Києва, Харкова, Львова, Одеси, Івано-Франківська, Дніпра, Кам’янського, Запоріжжя, Рівного, Тернополя, Луцька, Трускавця, Чернівців та інших міст. Вони готуватимуть рибні страви, а шеф-кухарі з різних міст проведуть майстер-класи з приготування щуки, сома і коропа.
Переможець Кубка кулінарів Західної України отримає «Золотий ніж» та виборе можливість взяти участь у суперкубку України з кулінарії, який проведуть в Одесі. Про це повідомили у Тернопільській міській раді.
Перегляньте також:
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням