6 ДТП і 3 травмованих – наслідки правопорушень тернопільських водіїв за останню добу

Опубліковано:
15 Червня, 2018 о 22:34

Нехтування правилами дорожнього руху призводить до непоправного – дорожньо-транспортних пригод. Найчастішими причинами аварії є: перевищення швидкості, кермування напідпитку та неуважність водіїв. 

Лише на за останню добу трапилося 6 ДТП, з них 3 – з потерпілими.



14 червня, близько 13-ї години, патрульні отримали виклик про те що, під час висадки пасажирів на вул. За Рудкою автомобіль таксі Daewoo Lanos здійснив наїзд на автомобіль Ford. Водій Daewoo Lanos отримав ушкодження шиї, його забрала швидка.

Цього ж дня на вулиці Руській о 18:41 годині кермувальниця Toyota Yaris здійснила наїзд на 37-річну жінку на пішохідному переході. Потерпілу із травмою лівого колінного суглоба забрала швидка.

А близько 20:40 години на вулиці Бережанській 51-річна кермувальниця Mercedes-Benz не пропустила авто Peugeot Bipper, який рухався по головній дорозі та допустила зіткнення з ним. Обох водіїв забрала швидка.

Обставини цих трьох ДТП з’ясовує слідчий.

Близько 2-ї години ночі на проспекті Степана Бандери 27-річний водій Audi у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на огорожу. Результат алкотесту – 1,43 проміле алкоголю в крові,що в 7 разів перевищує допустиму норму. На водія патрульні склали адмінматеріали за ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів) та 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: