27-річному жителю села Сапогів доведеться відповідати перез Законом одразу за двома статтями. Разом зі своїм 47-річним товаришем із села Кривче, вони проникли на територію приватного підприємтсва у селі Вовківці, винесли звідти 25 рулонів оцинкованої сітки, а також зрізали  викрали звідти секцій армованої огорожі.  Загальна сума збитків – понад 23 тисячі гривень.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного окрім краедного првоохоронці знайшли ще й  нарізну гвинтівку із маркуванням «Remington-700» та  двадцять набоїв калібру 7 міліметрів. Жодних дозвільних документів у чоловіка на зброю не було. Відповідальність за статтею 185(ч.3) Кримінального кодексу нестимуть обоє крадіїв, сапогівчанин постане перед судом ще й за незаконне зберігання зброї та боєприпасів – стаття 263(ч.1) ККУ



За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: