Свято для дітей з особливими потребами (Фото)

Опубліковано:
1 Червня, 2018 о 17:43

У рамках Дня захисту дітей у приміщенні обласного краєзнавчого музею відбувся захід “Свято дитини”, який організували для дітей з інвалідністю. Міні-театр та кінотеатр, а також велике різноманіття майстер-класів підготували працівники музею для маленьких тернополян, повідомляє сайт Доба.

За словами заступника директора обласного краєзнавчого музею Наталії Чеканової, свято організували в інклюзивній програмі.



— Для дітей з інвалідністю та обмеженими потребами ми сьогодні створили справжнє свято. Маленьки тернополяни відвідають майстер-класи, виставки, іграшки, де наші науковці допоможуть створити їм іграшки із соленого тіста. Малюки спробують себе у розкопках та будуть плести віночки, — розповіла ДОБІ заступник директора обласного краєзнавчого музею Наталія Чеканова.

До заходу долучилася Національна скаутська організація “Пласт” та Тернопільський національний педагогічний університет.

null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день захисту дітей, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #особливі потреби, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: