Юна тернополянка вдруге здобула перемогу у Міжнародному літературному конкурсі

Опубліковано:
31 Травня, 2018 о 11:43

Вихованка Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Владислава Боцян здобула перемогу у Міжнародному літературному конкурсі. Дівчинка стала кращою у рубриці «Проза» серед учасників своєї вікової категорії. Вона написала історію, яку журі конкурсу визнало однією з найкращих серед майже 9 тис. робіт.

XXXV Міжнародний літературний конкурс ім. Ванди Хотомської пройшов у польському місті Слупськ, яке називають столицею міжнародних літературних конкурсів. Владислава участь у ньому конкурсі бере другий рік поспіль. Нагороду тернополянці вручили заступник мера міста Слупська та донька Ванди Хотомської Ела.  



Зазначимо, минулого року Владислава теж була переможницею цього конкурсу – тоді вона написала  легенду про слупських лелек. Школярка любить читати твори на історичну тематику українською, англійською, польською та німецькою мовами. Дівчинка пише легенди про походження міст в країнах Європи, допомагає їй мати.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #владислава боцян, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перемогла, #тернопіль, #тернопільські новини, #тернополянка
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: