1,5 тисячі боєприпасів вилучили поліцейські у населення – підсумки операції «Зброя» на Тернопільщині (Відео)

Опубліковано:
25 Травня, 2018 о 12:43

Профілактичні заходи з метою виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин в області завершились.  За місцяць поліцейськими відкрито 80 кримінальних проваджень за незаконне поводження зі зброєю та виготовлення вибухонебезпечних речовин.

Правоохоронці вилучили у жителів краю 22 гранати, майже півтори тисячі боєприпасів, 29 одиниць вогнепальної зброї та задокументували сім фактів зберігання небезпечних вибухових речовин, загальна вага яких становить майже три тисячі грамів. Жителі краю принесли до відділів і відділень поліції  24 одиниці зброї, понад триста патронів різного калібру  та 5 гранат. До адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання зареєстрованої мисливської гладкоствольної та нарізної зброї притягнуто 285 осіб. Усю вилучену зброю та боєприпаси направили на експертизу до Тернопільського наукового дослідного експертно-криміналістичного центру.



За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #операція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: