22 травня минає рік з дня загибелі наймолодшого військового Богдана Ішутіна з Теребовлі

Опубліковано:
22 Травня, 2018 о 17:43

22 травня минає рік від дня загибелі в зоні АТО 18-річного теребовлянця Богдана Ішутіна, повідомляє сайт 20 хвилин.

Він був наймолодшим із українських військових, які віддали життя за мир в Україні.



Богдан служив за контрактом у 44-й артилерійській бригаді ЗСУ. Загинув, під час виконання службових обов’язків в зоні проведення АТО, – повідомляють в прес-службі бригади. Отримав вогневе поранення, внаслідок чого загинув.

У гуртожитку, де проживав Богдан до служби, кажуть, що без хлопця стало справді пусто, адже він завжди був веселим та непосидючим.

Читайте також

На Тернопільщині жителі багатоповерхівки розвели міні-ферму в місцевому парку (Фото)

 – Я пам’ятаю його із самого народження, – розповідає сусідка героя Світлана. – Він завжди допомагав, навіть просити про це його було не потрібно. Відкритий, активний та щирий, – от яким ми пам’ятаємо Богдана.

У вересні 2017, через 4 місяці після смерті сина, у вічність відійшла мати героя – Надія Богданівна. Жінка працювала вчителькою у Теребовлянській гімназії. Колеги пригадують, що після смерті сина, жінка сильно змінилась.

– Вона постійно картала себе, не бачила життя без сина. Напевно це і стало найголовнішою причиною її хвороби, – кажуть у школі. – Надія Богданівна померла від інсульту у 60-річному віці.

Окрім Богдана, у жінки було ще троє дітей. Старший брат загиблого, Віктор – фаховий військовий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богдан ішутін, #військовослужбовець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця дня загибелі, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: