У Тернополі затримали особливо небезпечних злочинців (Відео)

Опубліковано:
18 Травня, 2018

Троє злочинців займались незакинним вимаганням грошей та майна, застосовуючи насилля, а також холодну та вогнепальну зброю. Нелюди діяяли з вишуканою жорстокістю. Вибити людині око чи проламати голову для них не вартувало нічого, а заради грошей грабіжники були готові на все.

Поліцейські вже довели причетність зграї до вчинення трьох резонансних злочинів. На даний час одному зі зловмисників оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 ККУ  – умисне тяжке тілесне ушкодження. Іншого підозрюють у вимаганні, поєднаному з насиллям – частина 3 статті 189 ККУ. Третьому спільнику інкримінують  частину 2 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Проте нелди можуть бути причетні до набагато більшої кількості злочинів.

Читайте також

У Тернополі спіймали чоловіка, який нападав на дівчат та жінок (Фото)
У Тернополі серед білого дня грабіжник побив жінку (Відео)
В Тернополі на неповнолітнього напали троє підлітків з ножем

Один зі зловмисників із найбагатшим кримінальним минулим – був судимий  за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, незаконне заволодіння транспортом, кримінальне хуліганство. Одного разу він зігнав свою злість через програш грошей на одному з відвідувачів розважального закладу – вибив чоловікові око. Разом з наймолодшим спільником – 27-річним тернополянином – ножем скалічили ще одну жертву. Чоловіка начебто запросили на розмову, а тоді, погрожуючи вбивством, порізали йому руки. Третій зі зграї захотів собі чужу «Ауді», а коли отримав відмову господаря, поранив його ножем.

У злочинців провели обшуки. Вилучено автомат, два пістолети, глушники, спецзасоби, бронежилети, наркотичні засоби, 25 мобільних телефонів та 28 сім-карт різних мобільних операторів, а також грошові кошти. Всім трьом зловмисникам  суд обрав міру запобіжного заходу. Двоє з них взяті під варту без альтернативи внесення застави, одного відпустили під особисте зобов’язання.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банда, #грабіж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: