На Чортківщині двоє осіб продавали наркотики жителям району

Опубліковано:
17 Травня, 2018 о 07:43

Чортківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами збуту наркотичних засобів жителям Чортківського району за ст. 307 КК України.

Встановлено, що двоє осіб впродовж 2018 року організували незаконний бізнес- реалізовували наркотичні засоби жителям Чортківського району.



Читайте також

В тернополянина знайшли шприц з опієм
У Тернополі чоловік і жінка торгували психотропними медпрепаратами
На Тернопільщині неповнолітній хотів передати засудженим наркотики

Під час досудового розслідування з використанням негласних слідчих дій задокументовано факти злочинної діяльності наркоторговців.

Процесуальними прокурорами разом із слідчими поліції проведено 15 обшуків за місцем проживання осіб, які реалізовували наркотичні засоби, в ході яких виявлено речовини, обіг яких заборонено законом.

На даний час двом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307  КК України  та вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Довідково : санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з   конфіскацією майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: