Чоловік вирішив придбати трактор для господарських робіт. В інтернеті натрапив на оголошення про продаж сільгосптехніки за вигідною ціною та зателефонував до продавця.

Читайте також



В Тернополі затримали шахрая, який ошукав учасників АТО
В Тернополі за рахунок підприємця шахраї збагатилися майже на 100 тисяч гривень

Невідомий запевнив, що техніка у нього відмінна та попросив перевести на банківський рахунок завдаток за товар. Запевнив, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту, після чого можна оплатити решту. Кременчанин справно перевів 34 тисячі гривень.

Проте минуло декілька днів, а повідомлення про трактор так і не надходило. Ще протягом трьох днів шахрай годував потерпілого обіцянками, що товар вже на складі і невдовзі відправиться на Тернопільщину. Та згодом його мобільний телефон перестав відповідати, зникло й оголошення по продаж. Чоловік звернувся із заявою до поліції.  За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: