Забарикадували всі під’їзди: тернополяни зупинили будівництво у парку Нацвідродження (Фото)

Опубліковано:
6 Травня, 2018 о 13:13

Чергова акція «Врятуй парк» відбувалася у парку Національного відродження. Активісти збудували справжні барикади, аби туди не могла доїхати будівельна техніка, – пише МедіаТОР.

Перешкоди облаштували з дерев’яних балок. Їх встановили одразу біля трьох під’їздів до території будівництва.



– Це мирна акція. Ми не заходили на територію будівництва, нічого не нищили там. Лише зробили барикади. За нашими діями слідкувало дуже багато правоохоронців. Вочевидь чекали на якій неправомірні дії. Але ми лише захищаємо парк, – коментує подію на своїй сторінці у Фейсбук активіст Олег Синовець.

Також активіст показав місце забудови. Каже там активно ведуться роботи.

– Тут вже збудували опалубку. Залишилося лише залити бетон. Тому ми і будуємо барикади, аби не дозволити заїхати сюди бетоновозу, – продовжує пан Олег.

Нагадаємо, восени у парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти» тоді запевняли, що мають всі документи на будівництво. Натомість активісти переконані – забудова незаконна. Тому подали позов до суду.

Перше судове засідання щодо забудови в парку Національного відродження відбудеться в понеділок, 7 травня, о 15.30 год. у Тернопільському окружному адміністративному суді (вул. Острозького, 20).

Фото: Національний Корпус Тернопільщина

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барикада, #будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: