Олег Ляшко: корів треба не продавати, а розводити

Опубліковано:
4 Травня, 2018

Дотації на велику рогату худобу, заборона пальмової олії та адекватна закупівельна ціна на молоко – такі кроки допоможуть відродити тваринництво на селі, а значить – й економіку країни, переконаний лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Перебуваючи із робочою поїдкою на Тернопільщині, політик на базарі у селищі Вишнівець познайомився із Анатолієм Стрілецьким. Дідусь продавав свою корову на прізвисько Чорна, яка годувала його родину 15 років. Проте сьогодні він змушений розлучитися зі своєю годувальницею через високі ціни на сіно та низьку закупівельну вартість молока.

«Немає дотації від держави. Тяжко тримати худобу. І ціни немає на молоко. Немає й підтримки від держави, щоб я був заохочений», – пожалівся селянин народному депутату.

Читайте також

На Тернопільщині три села закрили на карантин

Олег Ляшко підкреслив, що селян, які вимушені продавати чи вирізати корів через невигідність їх утримувати – по Україні мільйони. Змінити ситуацію, каже лідер РПЛ, допоможе план розвитку економіки його команди.

«Я добиваюся, щоб були дотації на худобу. Щоб ви отримували хоча б 5 тисяч гривень на рік і не продавали свою корову. Корів треба не продавати чи вирізати на м’ясо, а розводити, щоб збільшувати поголів’я. Бо корова – це робота та дохід сім’ї. Корова – це годувальниця української родини! Чим більше корів в селі – тим багатшою і розвинутою буде країна», – підкреслив Ляшко.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відродження, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег ляшко, #село, #тваринництво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: